Keramiek maken Gent | Beeldend kunstenaar | workshop keramieken | keramiek workshop Gent

Geef een cadeaubon met creativiteit en ontspanning

Op zoek naar een origineel en betekenisvol cadeau? Met mijn cadeaubon geef je niet alleen een fysieke ervaring, maar ook tijd voor ontspanning, creativiteit en zelfontdekking. De bon is inzetbaar voor al de keramiek workshops en andere creatieve trajecten van Creanaut. Een perfect cadeau voor iemand die wel wat rust in het hoofd kan gebruiken of graag op een mindful manier creatief bezig is.

 

Wat kun je doen met de cadeaubon?

Keramiek workshops
Laat iemand kennismaken met de rustgevende wereld van keramiek. Van pottenbakken op de draaischijf tot het creëren van unieke handgemaakte kunstwerken – de workshops bieden een hands-on ervaring waarbij de deelnemer zich volledig kan verliezen in het creatieve proces.

Art Journaling & Slow Art om te vertragen en ontstressen

Voor wie houdt van creativiteit en zelfreflectie is een art journaling workshop het perfecte geschenk. In deze workshops helpen we deelnemers om via kunst hun emoties en stress los te laten. Door met aandacht kunst te bekijken en te maken, ontdekken ze een nieuwe manier om rust en focus in hun leven te brengen. En het is nog plezant ook. Dit is mindfulness gecombineerd met spelen en creativiteit.

The Artist’s Way & coachingstrajecten
Ken je iemand die op zoek is naar meer diepgang in hun creatieve proces of persoonlijke groei? De cadeaubon is ook geldig voor coachingtrajecten zoals The Artist’s Way in het floreertraject. Dit intensieve traject helpt deelnemers blokkades op te ruimen, hun creativiteit te hervinden en zichzelf op een nieuwe manier te ontdekken.

Of je nu een vriend, partner of collega wilt verrassen, met deze cadeaubon geef je een cadeau dat zowel inspirerend als ontspannend

Over mij, ik ben Meike. Kunstenaar, begeleider van keramiek workshop, kunsteducator, coach en creatief therapeut.

 En dus de bezielster van deze pagina en de oprichter van Creanaut en gepassioneerd door creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Met mijn keramiek workshops en creatieve coaching wil ik mensen helpen om hun innerlijke rust te vinden en op een speelse manier hun creativiteit te verkennen. Mijn aanpak is laagdrempelig, persoonlijk en gericht op zelfontdekking en ontspanning. Kunst is voor mij niet alleen een uitlaatklep, maar ook een middel om meer in het moment te zijn en dichter bij jezelf te komen.

Waarom een cadeaubon van Creanaut?

De cadeaubon is flexibel inzetbaar en geldig op een breed aanbod aan workshops en trajecten. Of iemand nu wil ontspannen met klei, even terug wil spelen, een gezinsuitje wil geven of op zoek is naar een diepgaande creatieve reis met persoonlijke ontwikkeling en burn-out wil voorkomen.

Geef vandaag nog het cadeau van creativiteit, rust en zelfontdekking.

Beeldend kunstenaar in Gent en begeleider van workshop keramieken. Van pottenbakken, over vrij creëren tot experiment met klei en porselein. Ook pottenbakken samen met kinderen

Als je iemand wilt verrassen met de cadeaubon, klik dan eenvoudig op de knop hieronder

Je wordt direct doorgestuurd naar mijn webshop bij Creanaut, waar je de bon snel en gemakkelijk kunt bestellen.

Geef een cadeau vol creativiteit en ontspanning.